pigment off remover

verwijder semi permanente make-up met de remover!

Bekijk facebook of instagram voor meer foto’s.

USIA SALON

Verwijdering met expertise

Elke methode voor het verwijderen van pigmenten uit de huid heeft zijn voor- en nadelen, elk geval moet afzonderlijk worden bekeken en behandeld. Wanneer we semi permanente make-up of een tatoeage verwijderen kost dit veel tijd. Het is een proces dat bestaat uit verschillende behandelingen en moet zorgvuldig worden overwogen. Met de Pigment Off remover is het mogelijk om pigmenten volledig te verwijderen. Geduld, rust en gefundeerde kennis zijn echter even belangrijke items bij deze behandeling.

doel van de pigment off remover

Tegenwoordig maakt de Pigment Off remover het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, evenals elke oorsprong en spreiding, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige pigmenten op basis van acrylaat kunnen met Pigment Off worden verwijderd. De pigmentdeeltjes in de huid blijven intact, er vindt geen verandering van de samenstelling plaats. Pigment Off hecht zich in de huid aan de inkt en verlaat dan via de huid het lichaam. Met Pigment Off blijft er dus niets achter in het lichaam.

DE BEHANDELING

De voorzorg dient voor de behandeling doorgelezen te worden. De voorzorg is hier te lezen.

Pigment off remover is een vloeistof die via een semi permanente make-up apparaat in de huid wordt aangebracht. Deze vloeistof heeft het vermogen om zich te binden aan het pigment wat in de huid zit. De vloeistof heeft ook als kenmerk zich direct weer naar het oppervlakte van de huid te willen bewegen. Doordat het aan het pigment is gebonden, neemt de pigment off remover de pigmenten mee naar het oppervlakte waar het de huid kan verlaten.

De nazorg dient ook goed doorgelezen te worden. De nazorg voor de pigment off remover is hier te lezen.

Voordat je begint met het verwijderen van semi permanente make-up of tatoeages, moet je beseffen dat het verwijderen tijd kost. Semi permanente make-up of een tatoeage is binnen een paar uur gezet, maar verwijderen kost tijd en kan oplopen van maanden tot 1 jaar, afhankelijk van de plek, de grootte en de kwaliteit van het werk.

VEELGESTELDE VRAGEN

De pigment off remover kan bijna bij iedereen worden toegepast. Zowel vrouwen als mannen kunnen er baat bij hebben, voor degenen die pigmenten uit de huid willen hebben. Echter bestaan er aandoeningen waardoor de pigment off remover niet mogelijk is. Er zal dan in samenspraak met u en de arts besproken worden wat de mogelijkheden zijn. Ook tijdens de zwangerschap is het gebruik van de pigment off remover niet mogelijk, u zult moeten wachten tot na de bevalling en eventuele borstvoeding.

Hoeveel tijd er tussen de behandelingen moet zitten verschilt per zone waar de pigment off remover plaatsvindt. Voor semi permanente make-up op de wenkbrauwen en lippen de tussenpose 6 weken, voor een eyeliner is dit 4 weken en voor tatoeages is dit ongeveer 8 weken. Wanneer het gaat om kleine stukjes van de semi permanente make-up is dit natuurlijk bespreekbaar.

Nee, de pigment off remover wordt over het algemeen zo goed als gevoelloos ervaren. Voor de behandeling wordt de huid verdoofd met een verzovingscrème waardoor onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Nee. De pigment off remover is niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de pigment off in verband met uw hormonen minder goed zijn werk kan doen. Mocht er een reactie zijn, dan is het door de zwangerschap niet mogelijk om de benodigde medicatie te slikken. Zodoende voeren wij geen pigment off remover behandelingen uit bij zwangere vrouwen of bij vrouwen die borstvoeding geven.

Het aantal pigment off remover behandelingen dat nodig is, is per persoon verschillend. Dit hangt af van welke pigmenten er in de huid aanwezig zijn en hoe diep de pigmenten zijn gezet. De semi permanente make-up pigmenten zijn vaak in 5 tot 8 behandelingen uit de huid. Echter kan er niet gegarandeerd worden dat dit voor iedere persoon genoeg is omdat er van te voren niet precies gezegd kan worden wat de kwaliteit van het werk is.
Pigment off remover is een vloeistof die via een semi permanente make-up apparaat in de huid wordt aangebracht . Deze vloeistof heeft het vermogen om zich te binden aan het pigment wat in de huid zit. De vloeistof heeft ook als kenmerk zich direct weer naar het oppervlakte van de huid te willen bewegen. Doordat het aan het pigment is gebonden, neemt de pigment off remover de pigmenten mee naar het oppervlakte waar het de huid kan verlaten.
Een informed consent is een lijst met vragen die voorafgaand aan de behandeling ingevuld moet worden. Wij nemen eventuele contra-indicaties met je door, omdat lashlifting in combinatie met bepaalde oogziektes niet aan te raden is. In sommige gevallen kunnen we in overleg voorzorgsmaatregelen nemen. In sommige gevallen kan een behandeling niet plaatsvinden – in dat geval is dat vervelend, maar in je eigen belang.

Ja dat kan. Wel wordt er aangeraden om pas een nieuwe behandeling te ondergaan 3 maanden na de laatste pigment off remover behandeling. Dit geeft het behandelde gebied genoeg tijd om zicht volledig te herstellen. 
Mocht je er zeker van zijn nieuwe semi permanente make-up te willen raden wij aan om te laseren in plaats van de pigment off remover, dit omdat het kan zijn dat nieuwe pigmenten moeilijker opgenomen worden in de huid nadat de huid behandeld is met de pigment off remover.

ZULLEN WE SAMEN JE PIGMENT VERWIJDEREN?

Boek een gratis intake 1e behandeling eventuele vervolgbehandeling(en)
Pigment Off Remover Datum kiezen €180 €80
usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in