Trainingsruimte

voor cursussen, workshops en opleidingen

Bekijk facebook of instagram voor meer foto’s.

Usia Salon

Trainingsruimte

Deze prachtige trainingsruimte is perfect geschikt voor trainingen, cursussen, workshops of opleidingen. Het beschikt over een theorieruimte met plek voor maximaal 12 deelnemers met aangrenzend een grote praktijkruimte inclusief 6 behandelstoelen met ieder een eigen waskom, tabouret en moonlightlamp.

Deze prachtige grote praktijkruimte beschikt over 6 behandelstoelen met ieder een eigen waskom, tabouret, moonlightlamp en spiegel.

De theorieruimte beschikt over WIFI, een TV met HDMI aansluiting en heeft plek voor maximaal 12 deelnemers.

Inclusief stoelhoezen, dekentjes, alle bijbehorende handdoeken en eventuele gastendoekjes. De wasservice is erbij inbegrepen.

Lunch kan tegen een meerprijs besteld worden. Er is keuze uit zowel warme als koude broodjes, salades, pokerbowls of soep.

Gedurende de training onbeperkt de beschikking over koffie, thee en water (plat en bruisend). Een tussendoortje is hierbij inbegrepen.

De trainingsruimte is gelegen in Eindhoven op enkele honderden meters van de A2 met volop gratis parkeergelegenheid.

De ruimte is GGD goedgekeurd, voornamelijk van belang voor semi permanente make-up trainingen, opleidingen of masterclasses. 

Perfect geschikt voor trainingen, workshops of opleidingen voor o.a. SPMU, schoonheidsverzorging, massages, wimpers, pedicure etc.

Sfeerimpressie

Kijk voor meer foto’s op onze facebook of instagram.

Plan de trainingsdag(en)

Binnenkort is het mogelijk om zelf de trainingsdag(en) in te plannen via de agenda. Daarvoor dient een account aangemaakt te worden om een dag te kunnen reserveren. Na bevestiging van de trainingsdag(en) vragen wij gelijk de kosten te voldoen. Per e-mail wordt de factuur verzonden. 

Voor nu is het plannen van de trainingsdag(en) mogelijk via email, whatsapp of via de telefoon. 

tarieven

Vaste huurders huren onze trainingsruimte tegen een voordeliger tarief en krijgen voorrang in het reserveren van de ruimte.

Bij een geldig BTW-nummer uit het buitenland, wordt de BTW verlegd. Wanneer een boeking in het weekend plaatsvind is er een opslag van toepassing van 30%.

Kosten
Dagdeel ochtend (09.00-13.00) €200 (excl. btw)
Dagdeel middag (13.30-17.30) €200 (excl. btw)
Volledige dag (09.00-17.00) €350 (excl. btw)
usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in