Voorzorg Mesopeels

Dit artikel betreft de mesopeels behandelingen van Usia.
Een peeling is niet zomaar een behandeling. Het is belangrijk om de huid goed voor te bereiden, maar ook om nazorg te verlenen voor een langdurig resultaat. Wij doen ons uiterste best voor het allerbeste resultaat, maar hebben ook jullie nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. Lees deze voorzorg informatie zorgvuldig door en volg de adviezen op. Zo komen we samen tot een mooi en optimaal resultaat.

Een chemische peeling heeft een erg lage PH-waarde, dit betekend dat deze erg zuur zijn. De PH-waarde van de huid ligt gemiddeld rond de 5,5. De droge huid heeft een PH-waarde van 4,5 en de vettere huid een PH-waarde van 6,5. Het is dus van belang om de huid voor te bereiden op de verandering van PH-waarde, anders kan het voor de huid een enorme shock zijn. Het is belangrijk om voorafgaand aan een chemische peeling de huid op een milde wijze voor te bereiden op deze behandeling. Om het effect van de peeling dus te verbeteren kunnen we 15 dagen voor de peeling een Pre-Peeling aanbrengen. Kom voor advies gerust langs of neem contact met ons op over de geschikte voorbereidende thuisproducten voor de huid.

  • Mesoestetic Glycorepair: voorbereiding voor de normale of gemengde huid.
  • Mesoestetic Resurfacing Peel Booster: voorbereiding voor de verouderde, vettere huid.
  • Mesoestetic Brightening Peel Booster: voorbereiding voor hyperpigmentatie en anti-aging.
  • Graag zonder make-up naar de behandeling te komen.
  • Twee weken voor de peeling behandeling directe blootstelling aan zon, zonnebank en zelfbruinen vermijden. 
  • Eén week voor de peeling behandeling stoppen met lokale antibiotica (zalf), benozylperoxide en producten die vitamine A bevatten zoals tretenoine en retinol.
  • Bij een koortslip wordt er niet behandeld. Graag de afspraak verplaatsen.
  • Ter voorkoming van het behandelen van een geïrriteerde huid, minimaal 2 weken van tevoren geen cosmetische of medische huidverdunnende behandelingen zoals harsen, laseren en microdermabrasie uit te laten voeren. Scheren mag zo nodig tot 48 uur van tevoren.
  • Bij wijziging van medicatie of ziekte, behandelen wij alleen met toestemming van jouw arts.
  • Eén week voor de peeling geen botox of injectables.
Picture of usianl

usianl

Laat een opmerking achter

Over Usia

Leuk dat je een kijkje neemt op onze blog! Hier delen wij informatie over onze behandelingen en alles wat daarbij komt. In de toekomst zullen we onze opleidingen in beeld gaan brengen en tussendoor interessante items posten over make-up en uiterlijke verzorging. 

Veel leer- en leesplezier!

Recente berichten

Volg ons

Schrijf je in om op de hoogte te blijven

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in