Huidanalyse meitu

HET BESTE VOOR JOUW HUID MET ADVIES OP MAAT!

Bekijk facebook of instagram voor meer foto’s.

USIA SALON

HUIDanalyse Meitu

Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse. De Meitu van Mesoéstetic is een huidanalyse apparaat dat wordt gebruikt om verschillende aspecten van de huid te analyseren. Hoe meer inzicht we krijgen over de conditie van jouw huid, des te beter wij kunnen beoordelen welk persoonlijk behandelplan en welke producten voor jouw huid geschikt zijn. Omdat veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en pas in de loop van de tijd zichtbaar worden aan de oppervlakte is onze Meitu onmisbaar voor een goede analyse van jouw huid.

Het apparaat maakt gebruik van een camera en geavanceerde algoritmen om een gedetailleerde analyse van de huid te maken. Het gebruikt verschillende soorten verlichting om de huid in verschillende hoeken te bekijken en zichtbaar te maken wat met het blote oog niet zichtbaar is. Dankzij deze huidanalyse weet jij voortaan alles over jouw huid, het vormt de basis voor het succes van de behandeling. Wil jij ook weten wat jouw huid nu écht nodig heeft?

Doel van een huidanalyse met de meitu?

Het doel van de Meitu is om een nauwkeurige huidanalyse te maken waarmee de juiste thuisproducten aanbevolen kunnen worden en waarmee een persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden. Met deze huidscan kan er een op maat gemaakte aanpak ontwikkeld worden voor ieders specifieke behoeften. De Meitu maakt meerdere analyses, waarmee we min of meer in de huid kunnen kijken waardoor huidproblemen zichtbaar kunnen worden die nog niet aan de oppervlakte te zien zijn. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Het wordt op deze manier mogelijk om eventuele problemen voor te zijn. We kunnen ontzettend veel zien met deze huidanalyse. Wat de Meitu onder andere kan maken is een:

gratis huidanalyse ?

Bij afname van minimaal 3 Mesoestetic thuisproducten of bij afname van minimaal één huidverbeterende behandeling is onze Meitu huidanalyse gratis. Wil jij weten wat het beste is voor jou huid en wat jouw huid nu écht nodig heeft?  Wij geven jou advies op maat!

wat maakt de Meitu zo bijzonder?

De Meitu is het allernieuwste hightech huidanalyse apparaat. Het detecteert maar liefst 10 belangrijke huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblemen. Dit apparaat doet dus zeker meer dan alleen foto’s maken. Het Meitu huidanalyse apparaat gebruikt 3 camera’s, deze 3 camera’s vormen een 3D panoramisch beeld van de huid voor een nauwkeurige beoordeling. Om het beste behandelplan te kunnen geven voor jouw huid vinden wij het ontzettend belangrijk dat we een goede huidanalyse kunnen maken waardoor wij hebben gekozen voor de Meitu.

tarieven

Boek een gratis intake 1 behandeling
Meitu huidanalyse Datum kiezen €50 Gratis: Bij afname van minimaal één huidverbeterende behandeling of bij afname van minimaal 3 Mesoestetic thuisproducten.
usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in