LASHLIFTING

GEEF JEZELF NATUURLIJKE, LANGE,
GEKRULDE WIMPERS!

Bekijk facebook of instagram voor meer foto’s.

USIA SALON

SCHOONHEID MET EXPERTISE

Met Lashlifting worden bestaande natuurlijke wimpers gelift zonder gebruik te maken van kustwimpers, om zo mooie en gekrulde natuurlijke wimpers te krijgen. Met lashlifting kan elk wimperhaartje behandeld worden. De eigen wimpers worden vanaf de aanzet geligt waardoor deze langer lijken. Dit geeft een wijder ogende en sprekendere blik. De lashlifting kan worden toegepast op zowel korte als lange wimpers. Mascara’s, kunstwimpers, wimperextensions en wimperkrultangen zullen verleden tijd zijn.

VOORDELEN VAN LASHLIFTING

LANGE, GEKRULDE WIMPERS

Lashlifting zorgt niet alleen voor lange gekrulde wimpers, maar ook voor een open blik met een natuurlijk resultaat. Voor een nog mooier resultaat kan bij de lashlift ook de wimpers laten verven, hierdoor lijken de wimpers langer en voller.

GROTER OGENDE OGEN

Bij een lashlift wordt er doordat de wimpers vanaf de aanzet omhoog gaan staan gecreëerd dat je ogen groter lijken.

VEILIG EN NIET
SCHADELIJK

Bij Usia worden lashlifts toegepast door gecertificeerde professionals door middel van siliconen pads. Deze pads zorgen ervoor dat de wimpers niet beschadigen. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van klemmen of rollers die wimpers kunnen verzwakken of beschadigen.

BESTAND TEGEN WATER EN VOCHT

De grootste voordelen van een lashlift zijn langere en vollere ogende wimpers zonder gebruik te hoeven maken van mascara. Je mag natuurlijk wel mascara gebruiken mocht je dit willen, hierdoor worden de wimpers nog voller waardoor het effect nog zichtbaarder wordt. Voortaan kan je met een gerust gevoel gaan zwemmen, naar de sauna en gaan sporten zonder dat  je wimperlook beschadigd.

NOOIT MEER EEN
WIMPERKRULTANG

De wimpers blijven ongeacht wat je doet 6 tot 8 weken gekruld. Een wimperkrultang is dus voortaan overbodig waardoor je wimpers minder te lijden hebben. Een wimperkrultang is niet ideaal voor het behoud van je wimpers.

NATUURLIJK EN LICHT GEVOEL

De wimpers die gekruld worden zijn de eigen wimpers en voelen na de wimperlift dus natuurlijk en licht aan in tegenstelling tot wimperextensions. 

DE BEHANDELING

  1. Voor de behandeling wordt er een informed consent ingevuld. Hierdoor weten wij waar we rekening mee moeten houden en of de behandeling überhaupt uitgevoerd kan worden.
  2. Wij vragen bij een lashlift behandeling wij zonder oog make-up te komen en geen waterproof mascara te dragen. De vette olie om de waterproof mascara eraf te krijgen kan ervoor zorgen dat de lashlift minder goed pakt.
  3. Bij Usia plaatsen wij jouw resultaat voorop. Daarom maken wij foto’s van het te behandelen gebied, zodat we later samen terug kunnen kijken en het resultaat kunnen beoordelen.

De behandeling duurt ±1 uur. De duur hangt in alle gevalen af van of je de wimpers ook wil verven of epileren.

Usia is GGD gecerticeerd waardoor u verzekerd bent van een veilige en hygiënische behandeling, met de juiste producten en apparatuur.

De behandeling zal pijnloos verlopen door de expertise van onze specialisten.

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water, oogcrème of mascara. Na deze 24 uur mogen de ogen weer opgemaakt en gereinigd worden zoals je gewend bent.

Gemiddeld is de lashlift behandeling 6 tot 8 weken zichtbaar. Echter is dit afhankelijk van de groeicyclus van de wimpers. Wanneer u een langzame groeicyclus heeft houdt het resultaat langer aan dan bij iemand met een snelle groeicyclus van de wimpers.

ONZE NATUURLIJK OGENDE RESULTATEN

4.9/5

Kijk voor meer voor- en na-foto’s op onze facebook of instagram.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, dat is mogelijk. Het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor u langer van de lashlifting geniet. Wij adviseren 3 dagen voor de behandeling te stoppen en 3 dagen na de behandeling uw product weer te gaan gebruiken.

Dat is zeker mogelijk. Wimperextensions is wel degelijk verschillend in tegenstelling tot een lashlift. Het is echter niet uitgesloten dat er een ander bestanddeel is waarvoor u gevoelig zou kunnen zijn.

Ja, dat kan. Alleen de eerste 24 uur niet. De wimpers mogen dan niet nat worden, omdat de lotion goed moet inwerken. Kijk hierbij dus uit met het wassen het het gezicht. Probeer de wimpers daarnaast ook regelmatig te borstelen om te voorkomen dat ze warrig worden. Na 24 uur kan er mascara overheen, wat de wimpers een nog intenser resultaat geeft. Kijk uit met waterproof make-up. Dit wordt verwijderd met een remover op basis van olie. Hierdoor kan het effect van de lashlift snel verminderen.

Een informed consent is een lijst met vragen die voorafgaand aan de behandeling ingevuld moet worden. Wij nemen eventuele contra-indicaties met je door, omdat lashlifting in combinatie met bepaalde oogziektes niet aan te raden is. In sommige gevallen kunnen we in overleg voorzorgsmaatregelen nemen. In sommige gevallen kan een behandeling niet plaatsvinden – in dat geval is dat vervelend, maar in je eigen belang.

In principe kan de lashlift behandeling bij bijna iedereen worden toegepast. Usia vraagt voor de behandeling een informed consent in te vullen waarop een aantal gezondheidvragen staan. Aan de hand van deze formulieren bekijken wij of de behandeling gestart kan worden. De lashlifting behandeling is voor alle vrouwen die graag mooie gelifte wimpers willen. Het is een geweldig alternatief wanneer u geen wimperextensions wilt of kunt dragen. De lashlift is minder geschikt voor degenen die extreem korte en fijne/dunne wimpers hebben.

Nee. De lashlifting producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de lashlift in verband met uw hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn, dan is het door de zwangerschap niet mogelijk om de benodigde medicatie te slikken. Zodoende voeren wij geen lashlift behandelingen uit bij zwangere vrouwen of bij vrouwen die borstvoeding geven.

Een lashlift behandeling kan ook worden ondergaan bij beschadigde wimpers. Een aanvulling voor beschadigde wimpers zijn de Lash lamination en de Lash-botox. De Lash lamination bevat eiwitten en aminozuren die keratine vormen, het herstelt en repareert de wimpers. De lash-botox is een voedend keratine masker voor je wimpers. Het voedende masker zorgt voor vollere en langere wimpers. Deze behandelingen kunnen zowel met als zonder de lashlift geboekt worden. Ook is het mogelijk om eerst een wimperserum te gebruiken om uw wimpers weer gezond te krijgen.

Een lashlift geeft een veel natuurlijker effect dan wimperextensions. Het zijn uw eigen wimpers en door middel van de lift wel of niet in samenwerking met wimperverf creëer je langer en voller ogende wimpers. Daarnaast blijft de lashlift langer zitten (6 tot 8 weken), in tegenstelling tot extensions die ongeveer om de twee tot drie weken bijgevuld moeten worden. Wanneer er een wimper uitvalt is er bij de lashlifting nog niets te zien terwijl er bij extensions vaak een gat tussen de wimpers ontstaat.

ZULLEN WE ER SAMEN IETS MOOIS VAN MAKEN?

Info Behandeling Extra: epileren van wenkbrauwen Extra: verven van wenkbrauwen Extra: Epileren en verven van wenkbrauwen
Lashlift Boek hier €50 +€12,50 +€12,50 +€20
Lashlift en verven Boek hier €55 +€12,50 +€12,50 +€20
Lashlift, verven en coating Boek hier €60 +€12,50 +€12,50 +€20
usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in