beautyspot of faux freckles

GEEF JEZELF een van de zeven schoonheden!

Bekijk facebook of instagram voor meer foto’s.

USIA SALON

beautyspot of faux freckles

Sproetjes of een moedervlekje op het gezicht is een van de zeven schoonheden. Gepigmenteerde sproetjes worden ook wel faux freckles genoemd. Een gepigmenteerd moedervlekje wordt ook weleens een beautyspot genoemd. Deze worden gecreëerd door het plaatsen van sproetjes of een moedervlekje door middel van een semi permanente make-up behandeling. De beautyspot en faux freckles behandeling wordt steeds populairder. In plaats van het tekenen van een moedervlekje of sproetjes is dit een ideale gemakkelijke oplossing.

VOORDELEN VAN een beautyspot of faux freckles
met SEMI PERMANENTE MAKE-UP

NATUURLIJKE, zomerse uitstaling

Sproetjes geven een zomers gevoel en het is de bedoeling dat het uiteindelijke resultaat zo natuurlijk mogelijk lijkt. Dit houdt in dat er rekening gehouden wordt met dat niet ieder sproetje perfect rond is en niet ieder sproetje dezelfde kleur en dezelfde afstand van elkaar heeft. Beide zijden van het gezicht moeten namelijk geen kopie van elkaar worden.

PIJNLOZE, VEILIG BEHANDELING

Bij de behandeling van een beautyspot of feax freckles worden steriele naaldmodules gebruikt. De behandelingen worden als pijnloos beschouwd.

MOGELIJKHEDEN qua vorm en plaats

De vorm en de plaats van een beautyspot kan helemaal naar wens worden aangepast. Ook de hoeveelheid sproetjes, de grootte, plaats en de kleur kan naar wens gemaakt worden. 

NOOIT MEER sproetjes
of moedervlek kwijt

Een van de grootste voordelen van semi permanente make-up is dat het altijd aanwezig is. Voortaan kan je met een gerust gevoel gaan zwemmen, naar de sauna en gaan sporten zonder dat je het moedervlekje of de sproetjes kwijt raakt.

NOOIT MEER
TEKENEN

De ochtenden worden rustiger omdat de sproetjes of het moedervlekje niet meer getekend hoeft te worden. Ook in de loop van de dag wanneer ze normaal bijgewerkt moeten worden scheelt dit veel tijd en moeite.

GOEDGEKEURDE PIGMENTEN

De pigmenten waarmee Usia werkt zijn goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hierdoor weet je zeker dat al onze pigmenten voldoen aan de veiligheidseisen. 

Wat PAST BIJ JOU?

websitefoto7

Beautyspot (moedervlek)

Een beautyspot, ook wel bekend als een schoonheidsvlek of moedervlek, is in dit geval een donker gepigmenteerd plekje op de huid dat vaak als aantrekkelijk wordt beschouwd. Deze vlekjes kunnen verschillende maten hebben. Voor sommige mensen verfraait een beautyspot het uiterlijk waardoor ervoor wordt gekozen om deze door middel van semi permanente make-up te laten pigmenteren.

IMG_4070

faux freckles (sproetjes)

Faux freckles zijn nep sproetjes die op de huid worden aangebracht, in dit geval met semi permanente make-up. Faux freckles worden aangebracht op het gezicht, vooral op de wangen en de neusbrug, om een jeugdige, zomerse uitstraling te creëren. Hoewel sproetjes voornamelijk voorkomen bij mensen met een lichte huid, zijn faux freckles populair bij mensen met alle huidskleuren.

DE BEHANDELING

De voorzorg dient voor de behandeling doorgelezen te worden. De voorzorg is hier te lezen.

De eerste behandeling duurt 0,5 – 1 uur, een vervolgbehandeling ongeveer een half uur. De duur hangt in alle gevalen af van hoeveel beautyspots of faux freckles gewenst zijn.

Usia is GGD gecerticeerd waardoor u verzekerd bent van een veilige en hygiënische behandeling, met de juiste pigmenten en apparatuur.

  • Bij elke behandeling wordt een nieuwe steriele naald gebruikt, die na de behandeling wordt weggegooid.
  • Het pigment dat wij tijdens de behandeling gebruiken is van het merk LI, Labina of Ecuri. Dit zijn veilige professionele pigmenten die goedgekeurd zijn door de GGD en NVWA. Ze hebben dus geen medische gevolgen.

De behandeling zal vrijwel gevoelloos verlopen door zowel verdoving als de expertise van onze specialisten.

De nazorg ook goed doorgelezen te worden. De nazorg voor eyeliners is hier te lezen.

Hoe lang permanente make-up blijft zitten is per persoon afhankelijk, bij de ene persoon pakt beter pigment dan de ander. Dit heeft te maken met de celvernieuwing van de huid, het afweersysteem, de leeftijd, het huidtype en de mate uv-staling waaraan de huid wordt blootgesteld. Sommige cliënten komen ieder half jaar en anderen eens in de twee of zelfs drie jaar. Wij stellen dat je uit kan gaan van een effect van 9 – 14 maanden. De meeste komen eens per jaar terug om oude permanente make-up op te laten frissen, dit wordt een touch-up genoemd.

ONZE NATUURLIJK OGENDE RESULTATEN

4.9/5

Kijk voor meer voor- en na-foto’s op onze facebook of instagram.

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee, semi permanente make-up wordt over het algemeen zo goed als gevoelloos ervaren. Voor de behandeling wordt de huid verdoofd met een verdovingscrème waardoor onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

In principe kan het met elkaar vergeleken worden. Zowel bij permanente make-up als een tatoeage wordt er door middel van een naald vloeistof in de huid gebracht. Een tatoeëerder gebruikt inkt terwijl er bij permanente make-up pigment wordt gebruikt. De samenstelling van deze vloeistoffen is wel degelijk anders. Daarnaast ligt een tatoeage erg diep in de huid terwijl permanente make-up net onder de opperhuid ligt. Hierdoor vervaagt permanente make-up sneller in tegenstelling tot een tatoeage. Het voordeel hiervan is wel dat permanente make-up een mooiere kleurbehoud heeft omdat het vele malen oppervlakkiger in de huid ligt. Kortom, de apparatuur, de samenstelling van het pigment en de gebruikte technieken zijn bij beiden totaal verschillend.

De duur van een behandeling is per behandeling verschillend. Een eerste behandeling duurt echter altijd langer dan een tweede behandeling of een touch-up behandeling omdat het intakegesprek plaatsvindt waarin er wordt besproken wat precies de wens is. Voor een eerste behandeling wordt er gemiddeld een half uur à 1 uur gerekend, voor een tweede behandeling en een touch-up behandeling gemiddeld een half uur, afhankelijk van hoeveel beautyspots of faux freckles er geplaatst moeten worden.

Om de beste resultaten te behalen uit iedere behandeling die je ondergaat is onderhoud van essentieel belang om de verkregen resultaten zo lang mogelijk te behouden.  

Om semi permanente make-up het langst mooi te houden van kleur is het ontzettend belangrijk om het goed te beschermen tegen de zon.

Een informed consent is een lijst met vragen die voorafgaand aan de behandeling ingevuld moet worden. Wij nemen eventuele contra-indicaties met je door, omdat permanent make-up in combinatie met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is. In sommige gevallen kunnen we in overleg voorzorgsmaatregelen nemen. In sommige gevallen kan een behandeling niet plaatsvinden – in dat geval is dat vervelend, maar in je eigen belang.

Permanente make-up is voor bijna iedereen. Zowel vrouwen als mannen kunnen er baat bij hebben. Voor vrouwen die er altijd verzorgd en natuurlijk uit willen zien, voor mensen die een correctie nodig hebben, voor sportieve mensen en bijvoorbeeld voor mensen met een allergie voor gewone make-up. Echter bestaan er aandoeningen waardoor het zetten van permanente make-up niet mogelijk is. Er zal dan in samenspraak met jou en eventueel de arts besproken worden wat de mogelijkheden zijn. Ook tijdens de zwangerschap is het zetten van permanente make-up niet mogelijk, je zal moeten wachten tot na de bevalling en eventuele borstvoeding.

Allereerst wordt er gekeken naar de wensen. Voor de eyeliner wordt de kleur zwart het meest gekozen. Er zijn ook andere kleuren mogelijk zoals bruin, grijs, blauw, groen en paars. In overleg bepalen we zo de juiste kleur die het beste bij je wensen past.

Het aantal behandelingen dat nodig is, is ook per persoon verschillend. Bijna iedereen heeft twee behandelingen nodig. De tweede behandeling is 6 tot 8 weken na de eerste behandeling. Echter kan er niet gegarandeerd worden dat twee behandelingen voor iedere persoon genoeg is. Enkelen zijn met één behandeling al klaar, terwijl enkele anderen drie behandelingen nodig hebben.

Dat klopt, helaas staat er voor de meeste mensen niet elke ochtend een visagist klaar die voordat u in de spiegel kijkt, uw eyeliner strak heeft aangebracht. Helaas is deze visagist ook niet aanwezig tijdens het sporten, een saunabezoekje of tijdens de vakantie om je make-up bij te werken wanneer uw make-up is uitgelopen van de zee, het zwembad of na uw sportieve inspanning. Waarschijnlijk snap je het al, het gaat niet alleen over de perfecte permanente make-up, het gaat ook om het totale gemak dat je jarenlang zal ervaren, elke dag opnieuw.

ZULLEN WE ER SAMEN IETS MOOIS VAN MAKEN?

1. Welke techniek?

Heb je keuze gemaakt voor een techniek? Twijfel je nog over de techniek - zet in je bericht waartussen je twijfelt.

2. Is er al pigment aanwezig?

Heb je al ooit bij een andere salon permanente make-up laten zetten en is dit vervaagd? - Vermeld dit dan in je bericht dan bellen wij terug of bel ons even.

3. Boek een behandeling

Boek een gratis intake 1e behandeling 2e behandeling evt. vervolg behandeling touch up
Beautyspot (moedervlek) Datum kiezen €70 €70 €70 €70
Faux Freckles (spoetjes) €70 €70 €70 €70
usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in