Wimperlifting Cursus

De cursus om je klanten natuurlijk lange wimpers te geven

Wimperlifting Cursus

Tijdens deze cursus leert u alles over Wimperlifting. Wimperlifting is een professionele methode en behandeling waarmee de bestaande “natuurlijke” wimpers worden gelift zonder gebruik te maken van kunstwimpers. De eigen wimpers worden vanaf de aanzet gelift door middel van siliconen pads waardoor deze langer lijken. De behandeling is 6 tot 8 weken zichtbaar en kan gecombineerd worden met het verven van de wimpers. Dit zal zorgen voor een nog intenser resultaat. De Wimperlifting kan worden toegepast op alle wimper soorten, zowel op korte als lange wimpers. Mascara’s, kunstwimpers en wimperkrultangen zijn dus niet meer nodig.

Usia Academy: Altijd up-to-date

Deze cursus wordt gegeven door gecertificeerde trainers die zelf al jaren dagelijks het vak uitoefenen en zelf vele trainingen hebben gevolgd in zowel binnen- als buitenland bij grote gerenommeerde trainers en opleidingsinstituten. Bij deze cursus wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de techniek, pigment en kleurenleer, wenkbrauwstyling, voor- en nazorg, informed consent, contra-indicaties, hygiëne, GGD-keuring en verzekering.

De cursus

De cursus Wimperlifting is dan ook een super mooie aanvulling voor het krijgen en geven van de perfecte wimpers. Het is te gebruiken als alternatief voor wimperextensions, kunstwimpers en als de desbetreffende persoon allergisch is voor de lijm die wordt hierbij wordt gebruikt. Voor deze personen is de Wimperlifting een perfecte oplossing! Daarnaast is deze behandeling vrij kort qua behandelduur (± 60 minuten).

Wimperlifting wordt toegepast door middel van siliconen pads en is dus niet schadelijk voor de wimpers. De pads zorgen voor een volledige voeding vanaf de haarwortels van de wimpers. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van klemmen en rollers welke de wimpers verzwakken en kunnen beschadigen.

Deze cursus wordt gegeven in kleine groepjes, waardoor u optimaal aandacht krijgt en neemt een dagdeel in beslag. Tijdens de cursus behandelt u zelf uw meegebrachte model onder begeleiding van een deskundige. Hierdoor kunt u zelf uw cliënt in uw eigen praktijk nabehandelen.

Ons aanbod

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als voor professionals in de beautybranche, er is geen specifieke vooropleiding nodig. Er is een goede marge op de behandelprijs, waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. De cursus wimperlifting is inclusief: lesboek, starterspakket, ondersteuning na de cursus (3 maanden) en een certificaat.

Wimperlifting

Cursus
295
Excl. btw
  • Wimperlifting cursus
  • Lesboek
  • Uitgebreid starterspakket
  • 3 maanden ondersteuning
  •  
Populair

Gratis intakegesprek

Wij vinden het van het grootste belang dat u goed geïnformeerd bent voordat u een keuze maakt voor een cursus. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijken we samen naar bepaalde aspecten van de cursus, zoals de resultaten, duur en kosten. U krijgt aan het einde van dit gesprek een eerlijk en persoonlijk advies dat bij u past.

Maak een afspraak

Voor een cursus of gratis advies kunt u rechtstreeks bellen met het nummer of het contactformulier invullen.

usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in