Nazorg Mesopeels

Dit artikel betreft de mesopeels behandelingen van Usia.
Een peeling is niet zomaar een behandeling. Het is belangrijk om de huid goed voor te bereiden, maar ook om nazorg te verlenen voor een langdurig resultaat. Wij doen ons uiterste best voor het allerbeste resultaat, maar hebben ook jullie nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. Lees deze voorzorg informatie zorgvuldig door en volg de adviezen op. Zo komen we samen tot een mooi en optimaal resultaat.

  • Minimaal 8 uur na de behandeling het gezicht niet in aanraking laten komen met water. Daarna kan het gezicht worden gereinigd met de reinigingsproducten van Mesoestetic zoals Hydracream Fusion en Hydratonic Mist.
  • De huid heeft ongeveer 7-10 dagen nodig om te herstellen. De huid kan dus gedurende deze periode rood, trekkerig en branderig aanvoelen, ook bij het wassen van je gezicht of bij het aanbrengen van producten.
  • Wij adviseren u een voedend product te gebruiken zoals Mesoestetic Fast Skin Repair. Eventueel vaker smeren (2-3 keer per dag) als de huid droog of trekkerig aanvoelt in de eerste dagen na de behandeling.
  • Vermijd de eerste 10 dagen na de behandeling het gebruik van producten waarin zuren zijn verwerkt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld salicylzuur en glycolzuur, maar ook aan producten die vitamine A bevatten zoals retinol en tretinoïne.
  • Vermijd directe blootstelling aan de zon en zonnebank gedurende het gehele behandelproces en de genezing. Bescherm de huid ten aller tijden tegen de zon met een goede bescherming van minimaal factor 50. Mesoprotech light water SPF’50’ is ideaal bij deze behandeling, elke 2 uur bijsmeren.
  • Vermijd het overmatig aanraken van uw huid om irritatie en vervuiling te voorkomen.
  • Het is erg belangrijk om tijdens het genezingsproces niet te krabben of pulken aan de huid of losse velletjes, omdat dit kan leiden tot littekens! Bij het afdrogen van het gezicht, is het beter om het droog te deppen dan te wrijven.
  • Gedurende het genezingsproces, maar vooral de eerste 48 uur wordt aangeraden om geen make-up te dragen.
  • Vermijd voor 48 uur na de behandeling zon, sauna, hete baden en zweten. Het behandelde gebied mag je wassen met lauw water. Heet water kan te veel irritatie geven of schrijnend aanvoelen.
Foto van usianl

usianl

Laat een opmerking achter

Over Usia

Leuk dat je een kijkje neemt op onze blog! Hier delen wij informatie over onze behandelingen en alles wat daarbij komt. In de toekomst zullen we onze opleidingen in beeld gaan brengen en tussendoor interessante items posten over make-up en uiterlijke verzorging. 

Veel leer- en leesplezier!

Recente berichten

Volg ons

Schrijf je in om op de hoogte te blijven

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in