OPLEIDING EYELINERS

wij maken jou een echte semi permanente make-up eyeliner specialist!

Bekijk facebook of instagram voor meer foto’s.

Usia academy

3-daagse Opleiding eyeliners

De 3-daagse opleiding eyeliners is perfect om als starter alle informatie over semi permanente make-up te leren over het toepassen van eyeliner pigmentatie. De opleiding wordt gegeven door gecertificeerde spmu specialistes die zelf al jaren dagelijks het vak uitoefenen en zelf vele trainingen hebben gevolgd bij grote gerenommeerde trainers en opleidingsinstituten. De jarenlange ervaring en kennis is dan ook verwerkt in deze opleiding. Tijdens deze opleiding krijg je alle informatie die je nodig hebt om als semi permanente make-up specialiste te starten. Je wordt dus goed voorbereid om spmu behandelingen correct en vol zelfvertrouwen uit te voeren. Er zijn geen specifieke diploma’s nodig voor het volgen van deze opleiding.

Eyeliner technieken

Tijdens de opleiding leer je alles over de verschillende eyeliner technieken en wanneer er gekozen wordt voor welke techniek. De technieken die tijdens de opleiding aan bod komen zijn:

theoretische lesstof

Één maand voor de opleiding krijg je toegang tot de Usia online academy. Hiermee kun je jezelf digitaal voorbereiden op alle onderwerpen die tijdens de opleiding worden behandeld. Deze informatie blijft altijd, ook na de opleiding, beschikbaar in jouw account op onze website. Je kunt dit dus altijd terug lezen en bekijken om te blijven oefenen. Voorbereiden op de 3-daagse opleiding is van essentieel belang om de theoretische toets te kunnen maken. Onderwerpen die bij de theorie aan bod komen zijn:

Sfeerimpressie Usia academy

Kijk voor meer voor- en na-foto’s op onze facebook of instagram.

vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Deze opleiding is geschikt voor zowel beginners als voor professionals die zich graag nog meer willen specialiseren in dit vak.

deelnemers

De eyeliner opleiding wordt aan een groep van maximaal 6 cursisten aangeboden onder leiding van 2 trainsters. Hierdoor kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding.

online academy

Één maand voor de opleiding krijg je toegang tot de online academy. Hiermee kun je jezelf digitaal voorbereiden op alle onderwerpen die tijdens de opleiding worden behandeld.

studiebelasting

De opleiding bestaat uit drie lesdagen waarin we volop aan de slag gaan met de nabespreking van de online lesstof en het toepassen van alle opgedane kennis in de praktijk. 

startdatum

Er zijn ieder jaar verschillende startdatums van de opleiding lippigmentatie. De lessen worden altijd op doordeweekse dagen gegeven van 09.30 tot 17.00 uur in Eindhoven.

modellen

Om te oefenen wordt er eerst gebruikt gemaakt van latex. Tijdens de praktijkdag dien je te oefenen op twee modellen. Lukt het niet om modellen te vinden? Laat het ons weten en wij gaan voor je opzoek!

examen

Tijdens de online lesstof vinden er een paar proeftoetsen plaats om te kijken of je beschikt over voldoende  kennis. De opleiding wordt afgesloten met een theoretische toets en een praktijkexamen.

Certificaat

Na de opleiding ontvang je een certificaat waarmee je je vakbekwaamheid kan aantonen. Om spmu uit te mogen voeren dien je daarna nog een aanvraag te doen voor een GGD vergunning.

tarieven

Eyeliners

OPLEIDING
2795
2295
Excl. btw
 • 3-daagse opleiding
 • Digitale voorbereiding
 • Lesboek
 • Certificaat
 • Ondersteuning na opleiding

Eyeliners

OPLEIDING
3495
2995
Excl. btw
 • 3-daagse opleiding
 • Digitale voorbereiding
 • Lesboek
 • Starterspakket twv. €
 • Certificaat
 • Ondersteuning na opleiding
Populair

Eyeliners

OPLEIDING
4495
3995
Excl. btw
 • 3-daagse opleiding
 • Digitale voorbereiding
 • Lesboek
 • Starterspakket twv. €
 • Apparatuurpakket twv. €1295,-
 • Certificaat
 • Ondersteuning na opleiding
Populair

live demonstratie

De eyeliner demonstratie wordt de eerste dag uitgevoerd door een van onze twee spmu specialistes. Tijdens deze demonstratie nemen we alle stappen samen door die we tijdens een spmu behandeling uitvoeren, je kijkt hierbij dus mee met een live behandeling. We bespreken welke producten er nodig zijn om een behandeling op een correcte wijze uit te voeren en is er ruimte om vragen te stellen. Hiermee krijg je een duidelijk en werkelijk beeld van hoe een behandeling van begin tot eind verloopt en hoe er dus stap voor stap naar het eindresultaat wordt gewerkt.

RESULTATEN eyeliners

Kijk voor meer voor- en na-foto’s op onze facebook of instagram.

Maak een afspraak

Voor een opleiding of gratis advies kunt u rechtstreeks bellen met het nummer of het contactformulier invullen.

usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in