Voor- en nazorg hyaluron filler behandeling

Dit artikel betreft de hyaluron filling behandelingen van Usia.

Een hyaluron fillerbehandeling is voor veel mensen – ondanks dat het bij Usia naaldloos gebeurt – een spannende behandeling. Het is belangrijk dat er duidelijke informatie is over wat wel en wat niet mag. Wij doen ons uiterste best voor een mooi resultaat, maar hebben jullie nodig om een optimaal resultaat te krijgen. Lees deze voor- en nazorg info zorgvuldig door en volg de adviezen op. Zo komen we samen tot een mooi en optimaal resultaat.

Voor de filler behandeling

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf 48 uur voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E, chiazaad of visolietabletten in (paracetamol mag wel). Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Tijdens de hyaluronzuur fillerbehandeling

De huid zone wordt eerst ontsmet en nadien behandeld met een verdovingscrème. Hyaluron wordt ingebracht door middel van een pen met hoge druk. Na de behandeling wordt er een huid herstellende recovery crème aangebracht.

Na de hyaluron fillerbehandeling

Er kan na de behandeling enige roodheid of zwelling ontstaan de kans op blauwe plekken is erg gering maar kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen, dit trekt meestal snel weg maar kan tot uiterlijk 2-3 dagen duren. Reinig de huid in de eerste 24 uur alleen voorzichtig, het liefst niet te hard wrijven.

Doordat er door de perslucht procedure kleine openingetjes in de huid worden gemaakt dient u na de behandeling hygiënisch met de behandelde huid om te gaan. Behandel de huid voorzichtig, het liefst de eerste dagen niet teveel wrijven. Raak de behandelde huid niet aan met vuile vingers en krab niet. Sauna, zwemmen, solarium en zon moeten gedurende minstens 7 dagen na de behandeling worden vermeden.

De eerste 2 weken na de behandeling is bindweefselmassage niet toegestaan. Bij een behandeling rondom de lippen is de eerste 2 weken een behandeling bij de tandarts, kaakchirurgen en de mondhygiënist niet aan te raden. Scrubben, peelings, is na 14 dagen weer toegestaan. De zonnebank, zonnen en de sauna is na 7 dagen weer toegestaan. Het gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan.

Een laatste opmerking van Usia

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijk hyaluronzuur. Wij geven geen garantie op de behandeling, hyaluronzuur is een natuurlijk product en ieder lichaam reageert hier anders op. Kiest u voor extra lipvolume opbouw of meer rimpel verwijdering dan raden wij minimaal een tussenpoze aan van 2 tot 4 weken. Het hyaluronzuur wordt biologisch afgebroken door het lichaam.

Annick Desmit

Annick Desmit

Laat een opmerking achter

Over Usia

Leuk dat je een kijkje neemt op onze blog! Hier delen wij informatie over onze behandelingen en alles wat daarbij komt. In de toekomst zullen we onze opleidingen in beeld gaan brengen en tussendoor interessante items posten over make-up en uiterlijke verzorging. 

Veel leer- en leesplezier!

Recente berichten

Volg ons

Schrijf je in om op de hoogte te blijven

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in