Masterclasses

Til jezelf naar een nieuw niveau

Masterclasses

De masterclasses wordt gegeven door gecertificeerde trainers die zelf al jaren dagelijks het vak uitoefenen en zelf vele trainingen hebben gevolgd in zowel binnen- als buitenland bij grote gerenommeerde trainers en opleidingsinstituten. Bij deze masterclasses wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de technieken, u leert de theorie over het desbetreffende onderwerp.

Usia Academy: Altijd up-to-date

Usia volgt continu de laatste trends op het gebied van de hyaluron pen. Bij de hyaluron filling cursus van Usia wordt iedere cursist opgeleid zodat zij direct na het behalen van het certificaat met een goed gevoel en zelfvertrouwen kunnen starten. Door het lesboek kunnen alle cursisten thuis op eigen tempo alles nog eens goed doornemen. Wanneer zij er niet uitkomen kunnen zij gebruik maken van de drie maanden online ondersteuning die Usia aan iedere cursist biedt. Mocht dit niet voldoende zijn, bijvoorbeeld omdat de cursist nog niet zeker genoeg is, dan is de online ondersteuning maandelijks te verlengen. Hierdoor is iedere cursist verzekerd van een goede opleiding bij Usia.

Opbouw van de masterclasses

De masterclasses worden gegeven in kleine groepjes, waardoor u optimaal aandacht krijgt en neemt 1/2 dag (4 uur) of 1 hele dag (8 uur) in beslag. Bij een 1/2 dag heeft u de gelegenheid om 1 model te behandelen, bij een hele dag krijgt u de gelegenheid om 2 modellen te behandelen. U behandeld de modellen onder begeleiding van een deskundige, u kunt uw model zelf in uw eigen praktijk nabehandelen.

De Masterclasses die worden aangeboden zijn:

  • Advanced Eyeliner
  • Geschaduwde Eyeliner
  • Smokey Eyes
  • Ombre Lips
  • Ombre Brows
  • Powder Brows

De opties

De masterclasses zijn geschikt voor professionals, het is verplicht dat u al een basiscursus gevolgd heeft. U bent dus al in het bezit van apparatuur en u heeft voldoende ervaring en theoretische kennis om u te verdiepen in een bepaald onderwerp. Het is een mooie aanvulling op de behandelingen die u al aanbiedt. De Masterclasses zijn inclusief: de theorie en een certificaat.

1/2 Dag

795
Excl. btw
  •  

Hele Dag

1295
Excl. btw
  •  
Populair

Gratis intakegesprek

Wij vinden het van het grootste belang dat u goed geïnformeerd bent voordat u een keuze maakt voor een cursus. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijken we samen naar bepaalde aspecten van de cursus, zoals de resultaten, duur en kosten. U krijgt aan het einde van dit gesprek een eerlijk en persoonlijk advies dat bij u past.

Maak een afspraak

Voor een cursus of gratis advies kunt u rechtstreeks bellen met het nummer of het contactformulier invullen.

usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in