Eyeliner Basiscursus

De cursus om PMU eyeliners te maken

Eyeliners

Tijdens de basiscursus Eyeliners leert u hoe u verschillende basis eyeliners maakt. Hierna kunt u een lashline en een smalle eyeliner maken. U leert bij welke ogen u welke vorm eyeliner moet zetten en wanneer u alleen een boven eyeliner of ook een onder eyeliner kan zetten. Door middel van een apparaat met pen die een flinterdunne naald of naaldjes bevat leer je een strakke lijn te tekenen. De eyeliner wordt op de wimperrand aangebracht tussen de bestaande wimper haartjes in. Het pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag zodat de wimperaanzet donkerder wordt en er een sprekender oogopslag wordt gecreëerd.

Usia Academy: Altijd up-to-date

Deze cursus wordt gegeven door gecertificeerde trainers die zelf al jaren dagelijks het vak uitoefenen en zelf vele trainingen hebben gevolgd in zowel binnen- als buitenland bij grote gerenommeerde trainers en opleidingsinstituten. Bij deze cursus wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de techniek, pigment en kleurenleer, voor- en nazorg, informed consent, contra-indicaties, hygiëne, GGD-keuring en verzekering.

De cursus

Bij deze basiscursus wordt u opgeleid zodat u direct na het behalen van uw certificaat met een goed gevoel en vertrouwen in uzelf kunt starten. U krijgt hierbij een uitgewerkt theorieboek. U start met het theoretische gedeelte, waarna u gaat oefenen op latex. U krijgt alle handvaten om stap voor stap een perfect resultaat te creëren. In de tussentijd gaat u thuis oefenen op latex tot u alle stappen doorlopen heeft en op latex perfecte eyeliners maakt. Dan is het tijd om terug te komen met uw modellen en onder begeleiding van een deskundige de modellen gaat behandelen. Vanaf de start van uw cursus heeft u 3 maanden online ondersteuning, waardoor u zeker bent dat u goede en kwalitatief hoogstaande permanente make-up kunt zetten. Mocht u niet voldoende hebben aan deze 3 maanden, bijvoorbeeld omdat u zich nog niet zeker genoeg voelt, dan kunt u dit maandelijks verlengen.

Deze cursus wordt gegeven in kleine groepjes, waardoor u optimaal aandacht krijgt en neemt twee losse dagen in beslag. Dag 1 leert u de theorie en oefent u op latex. Dag 2 betreft de terugkomdag en behandelt u zelf uw meegebrachte model onder begeleiding van een deskundige. Hierdoor kunt u zelf uw cliënt in uw eigen praktijk nabehandelen.

Ons aanbod

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als voor professionals, er is geen specifieke vooropleiding nodig. Voor de professionals is dit een mooie aanvulling. De basiscursus Hairstroke Machine is inclusief: lesboek, starterspakket, ondersteuning na de cursus (3 maanden) en een certificaat. Bij deze cursus heeft u een apparaat nodig, beschikt u niet over een apparaat dan kunt u deze via ons aanschaffen.

Eyeliner

Basiscursus
1495
Excl. btw
  • Eyeliner cursus
  • Lesboek
  • Uitgebreid starterspakket
  • 3 maanden ondersteuning
  •  
Populair

Gratis intakegesprek

Wij vinden het van het grootste belang dat u goed geïnformeerd bent voordat u een keuze maakt voor een cursus. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijken we samen naar bepaalde aspecten van de cursus, zoals de resultaten, duur en kosten. U krijgt aan het einde van dit gesprek een eerlijk en persoonlijk advies dat bij u past.

Maak een afspraak

Voor een cursus of gratis advies kunt u rechtstreeks bellen met het nummer of het contactformulier invullen.

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in