Basiscursus Allround PMU

Alle basistechnieken van permanente make-up in één cursus

Allround PMU

Tijdens de basiscursus Allround PMU leert u de basistechnieken van permanente make-up met het apparaat. Hierbij leert u de hairstroke techniek voor de wenkbrauwen, de lashline of smalle eyeliner voor de ogen en de liplijn of de fulllips voor de lippen. U leert de permanente make-up eerst voor te tekenen om daarna de perfecte wenkbrauwen, eyeliners of lippen te kunnen maken. Door middel van een apparaat met pen die een ultra dunne naald of naaldjes bevat leer je het pigment in de huid aan te brengen. Het pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag zodat de klant op ieder moment van de dag een perfecte verzorgde en natuurlijke uitstraling heeft. Dit bespaard de klant dagelijks veel ergernis, tijd en moeite.

Usia Academy: Altijd up-to-date

Deze cursus wordt gegeven door gecertificeerde trainers die zelf al jaren dagelijks het vak uitoefenen en zelf vele trainingen hebben gevolgd in zowel binnen- als buitenland bij grote gerenommeerde trainers en opleidingsinstituten. Bij deze cursus wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de techniek, pigment en kleurenleer, wenkbrauwstyling, lipstyling voor- en nazorg, informed consent, contra-indicaties, hygiëne, GGD-keuring en verzekering.

De cursus

Bij deze basiscursus wordt u opgeleid zodat u direct na het behalen van uw certificaat met een goed gevoel en vertrouwen in uzelf kunt starten. U krijgt hierbij een uitgewerkt theorieboek. U start met het theoretische gedeelte, waarna u gaat oefenen op latex. U krijgt alle handvaten om stap voor stap een perfect resultaat te creëren. In de tussentijd gaat u thuis oefenen op latex tot u alle stappen doorlopen heeft en op latex perfecte wenkbrauwen, eyeliners en lippen maakt. Dan is het tijd om terug te komen met uw modellen en onder begeleiding van een deskundige de modellen gaat behandelen. Vanaf de start van uw cursus heeft u 3 maanden online ondersteuning, waardoor u zeker bent dat u goede en kwalitatief hoogstaande permanente make-up kunt zetten. Mocht u niet voldoende hebben aan deze 3 maanden, bijvoorbeeld omdat u zich nog niet zeker genoeg voelt, dan kunt u dit maandelijks verlengen.

Deze cursus wordt gegeven in kleine groepjes, waardoor u optimaal aandacht krijgt en neemt vier losse dagen in beslag. Dag 1 leert u de theorie en oefent u op latex. Dag 2,3 en 4 zijn de terugkomdagen hierbij behandelt u zelf uw meegebrachte model onder begeleiding van een deskundige. Hierdoor kunt u zelf uw cliënt in uw eigen praktijk nabehandelen.

Wat anderen van de cursus vinden

De specialisten van Usia zijn ervaren in [op behandeling]. Wij vinden het belangrijk dat het resultaat van [de behandeling] natuurlijk oogt. [Het product] moet [noem wat mensen willen: volheid en evenwicht in het gezicht brengen]. Je blijft jezelf, alleen wordt een mooiere versie.
Kijk voor meer voor- en na-foto’s op onze facebook of instagram.

Ons aanbod

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als voor professionals, er is geen specifieke vooropleiding nodig. Voor de professionals is dit een mooie aanvulling. De basiscursus Allround PMU is inclusief lesboek, uitgebreid starterspakket, ondersteuning na de cursus (3 maanden) en een certificaat. Bij deze cursus heeft u een apparaat nodig, beschikt u niet over een apparaat dan kunt u deze via ons aanschaffen.

Allround PMU

Basiscursus
3995
Excl. btw
  • Allround PMU cursus
  • Lesboek
  • Uitgebreid starterspakket
  • 3 maanden ondersteuning
  •  
Populair

Usia Academy biedt altijd up-to-date kennis

Deze cursus wordt gegeven door gecertificeerde trainers die zelf al jaren dagelijks het vak uitoefenen en zelf vele trainingen hebben gevolgd in zowel binnen- als buitenland bij grote gerenommeerde trainers en opleidingsinstituten. Bij deze cursus wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de techniek, pigment en kleurenleer, wenkbrauwstyling, lipstyling voor- en nazorg, informed consent, contra-indicaties, hygiëne, GGD-keuring en verzekering.

Veelgestelde vragen over de allround permanente make-up cursus

Om tevreden te zijn en te blijven met de opleiding is het belangrijk dat er realistische verwachtingen worden gesteld. Het succes van de opleiding hangt compleet af van het harde werk van de cursist en de benodigde tijd om te oefenen met de techniek. De volledige toewijding van de cursist zal de gewenste resultaten opleveren.

De prijzen lopen uiteen en zijn afhankelijk van de locatie waar de salon is gevestigd. Iedere cursist zal een marktonderzoek moeten doen in de eigen omgeving om de prijzen te kunnen bepalen. De adviesprijs voor de langdurige filler van 1 ml is tussen de 175 en 225 euro.

Cursisten kunnen zich registreren door zich via de website aan te melden of een mail te sturen naar info@usia.nl. Na ontvangst van alle benodigde informatie stuurt Usia een factuur voor de aanbetaling van de training, zodra deze is betaald ontvangt de cursist een bevestigingsmail samen met het verdere stappenplan voor de trainingsdagen.

Alle producten zijn te koop in de webshop, hier kunnen tevens ook andere producten voor in de salon gekocht worden.

Gratis intakegesprek

Wij vinden het van het grootste belang dat u goed geïnformeerd bent voordat u een keuze maakt voor een cursus. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijken we samen naar bepaalde aspecten van de cursus, zoals de resultaten, duur en kosten. U krijgt aan het einde van dit gesprek een eerlijk en persoonlijk advies dat bij u past.

Maak een afspraak

Voor een cursus of gratis advies kunt u rechtstreeks bellen met het nummer of het contactformulier invullen.

usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in