usialogoowit

€ 35,-

valentijnscadeau

Geldig voor alle eerste permanente make-up behandelingen van de wenkbrauwen.
Geldig op eerste wenkbrauw behandelingen tussen 01-02-2020 en 29-02-2020.
Boek snel want VOL=VOL (uiterlijke inplan datum is 17 februari 2020).
Maximaal 1 valentijnscadeaubon per persoon.

Laat even weten wie je bent, dan sturen we je een cadeaubon die je kunt inleveren.

Dit is wat andere mensen van onze permanente make-up behandelingen vinden:

Kom jij net zoals Sharon, Sandra, Sylvia, Patrycja, Mieke, Mariam en Marijn-Sofie ook langs voor een van onze permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen?

Voordelen van permanente make-up wenkbrauwen

Natuurlijke, volle wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn essentieel voor de gezichtsuitdrukking. Bij Usia geven goed geplaatste wenkbrauwen het gezicht een open blik en een frisse uitstraling. De vorm en kleur passen altijd bij de persoon, gezichtsvorm en leeftijd

Pijnloze, veilige behandeling

Bij de permanente make-up behandeling van de wenkbrauwen wordt een steriele naaldmodule of blade gebruikt. Tevens wordt er verdovende creme gebruikt waardoor de behandeling zo goed als pijnloos wordt beschouwd. 

Mooie, symmetrische uitstraling

De vorm van het gezicht kan optisch worden aangepast om deze beter in verhouding te brengen. Zo kunnen ongelijke wenkbrauwen weer gelijk worden gemaakt en wenkbrauwen die te smal zijn breder worden gemaakt.

Goedgekeurde pigmenten

De pigmenten waarmee Usia werkt zijn goedgekeurd door de NVWA. Hierdoor weet je zeker dat al onze pigmenten voldoen aan de veiligheidseisen. 

Vermindert imperfecties

Vroeger werden wenkbrauwen zoveel geëpileerd dat er slechts streepjes overbleven. Tegenwoordig mogen de wenkbrauwen weer natuurlijk zijn. Dat wat niet terug is gekomen na het vele epileren kan worden gecorrigeerd met permanente make-up.

Nooit meer uitgelopen make-up

Een van de grootste voordelen van permanente make-up is dat de basis make-up altijd aanwezig is. Voortaan kan je zwemmen, naar de sauna en sporten zonder uitgelopen make-up. Ook een keer door je gezicht wrijven of aan je wenkbrauwen te komen kan zonder consequenties.

Nooit meer

tekenen

In de ochtend is het vaak lastig om wenkbrauwen goed en gelijk te tekenen. Na de behandeling zijn de wenkbrauwen op ieder moment van de dag perfect in vorm. Ook als je ouder wordt en het niet meer zo goed ziet of geen vaste hand meer hebt is permanente make-up de ideale oplossing om altijd een verzorgd uiterlijk te hebben.

Geen make-up allergieën

Steeds meer mensen zijn allergisch voor reguliere make-up. Deze groep kan over het algemeen wel tegen permanente make-up. Bij Usia doen we bij mensen met een make-up allergie altijd eerst een test patch om te kijken of je reageert op één van de gebruikte producten.

Op zoek naar Uiterlijke Schoonheid en Innerlijke Allure? Bij Usia ben je op het juiste adres! Wij bieden behandelingen aan waarin vertrouwen en specialisme centraal staan. Toen wij zagen hoe blij mensen werden door hen hun schoonheid en allure terug te geven, hebben wij onszelf gespecialiseerd in dit prachtige vak. De liefde en passie is altijd centraal blijven staan, vandaar dat wij in 2018 hebben besloten om onze kennis en expertise van de afgelopen 10 jaar met anderen te gaan delen in de vorm van trainingen.

Annick & Cheyenne

Veelgestelde vragen

Nee, permanente make-up wordt over het algemeen zo goed als gevoelloos ervaren. Voor de behandeling wordt de huid verdoofd met een verdovingscrème, waardoor onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

In principe kan het met elkaar vergeleken worden. Zowel bij permanente make-up als een tatoeage wordt er door middel van een naald vloeistof in de huid gebracht. Een tatoeëerder gebruikt inkt terwijl er bij permanente make-up pigment wordt gebruikt. De samenstelling van deze vloeistoffen is wel degelijk anders. Daarnaast ligt een tatoeage erg diep in de huid terwijl permanente make-up net onder de opperhuid ligt. Hierdoor vervaagt permanente make-up sneller in tegenstelling tot een tatoeage. Het voordeel hiervan is wel dat permanente make-up een mooiere kleurbehoud heeft omdat het vele malen oppervlakkiger in de huid ligt. Kortom, de apparatuur, de samenstelling van het pigment en de gebruikte technieken zijn bij beiden totaal verschillend.

De duur van een behandeling is per type behandeling verschillend. Een eerste behandeling duurt altijd langer dan een tweede behandeling of een touch-up behandeling, omdat het intakegesprek plaatsvindt en de vorm getekend moet worden. Voor een eerste behandeling wordt er gemiddeld twee à twee en een half uur gerekend, voor een tweede behandeling en een touch-up behandeling gemiddeld een à anderhalf uur.

Een informed consent is een lijst met vragen die voorafgaand aan de behandeling ingevuld moet worden. Wij nemen eventuele contra-indicaties met je door, omdat permanent make-up in combinatie met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is. In sommige gevallen kunnen we in overleg voorzorgsmaatregelen nemen. In sommige gevallen kan een behandeling niet plaatsvinden – in dat geval is dat vervelend, maar in je eigen belang.

Permanente make-up is voor bijna iedereen. Zowel vrouwen als mannen kunnen er baat bij hebben. Voor vrouwen die er altijd verzorgd en natuurlijk uit willen zien, voor mensen die een correctie nodig hebben, voor sportieve mensen en bijvoorbeeld voor mensen met een allergie voor gewone make-up. Echter bestaan er aandoeningen waardoor het zetten van permanente make-up niet mogelijk is. Er zal dan in samenspraak met u en de arts besproken worden wat de mogelijkheden zijn. Ook tijdens de zwangerschap is het zetten van permanente make-up niet mogelijk, je zal moeten wachten tot na de bevalling en eventuele borstvoeding.

Allereerst wordt er gekeken naar de haarkleur, de ondertoon van de huid en naar je eigen persoonlijke voorkeuren. Daarna worden alle bijpassende kleuren getest op de huid, om zo de juiste kleur te bepalen die het beste past.

Het aantal behandelingen dat nodig is, is ook per persoon verschillend. Bijna iedereen heeft twee behandelingen nodig. De tweede behandeling is zes tot acht weken na de eerste behandeling. Echter kan er niet gegarandeerd worden dat twee behandelingen voor iedere persoon genoeg is. Enkelen zijn met één behandeling al klaar, terwijl anderen drie behandelingen nodig hebben.

Dat klopt, helaas staat er voor de meeste mensen niet elke ochtend een visagist klaar die voordat je in de spiegel kijkt, je wenkbrauwen scherp heeft opgebracht. Helaas is deze visagist ook niet aanwezig tijdens het sporten, een saunabezoekje of tijdens de vakantie om je make-up bij te werken wanneer je make-up is uitgelopen van de zee, het zwembad of na uw sportieve inspanning. Waarschijnlijk snap je het al, het gaat niet alleen over de perfecte permanente make-up, het gaat ook om het totale gemak dat je jarenlang zal ervaren, elke dag opnieuw.

Prijslijst wenkbrauw permanent make-up

Info 1e behandeling 2e behandeling 3e behandeling touch up
Hairstroke (apparaat) wenkbrauwen Boek hier €250 €100 €60 €130
Microblade (handmatig) wenkbrauwen Boek hier €250 €100 €60 €130
Zacht geschaduwde wenkbrauwen (Ombrebrows) Boek hier €250 €100 €60 €130
Vol geschaduwde wenkbrauwen (Powderbrows) Boek hier €250 €100 €60 €130
Littekens of ontbrekende stukjes opvullen Bel ons voor informatie prijs i.o. prijs i.o. prijs i.o. prijs i.o.

Neem contact met ons op!

Boek een vrijblijvend intakegesprek voor een behandeling of bel of mail ons om je wensen en vragen te stellen over een van onze behandelingen.

Contact info

Ukkelstraat 2a, 5628TE Eindhoven

usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in