Hyaluronan Fillers

Geef jezelf een jeugdigere huid en corrigeer imperfecties

Bekijk facebook of instagram voor meer foto’s.

Natuurlijke schoonheid is onze passie

Naarmate we ouder worden komen er rimpeltjes tevoorschijn, worden de lippen dunner en verliezen de wangen vet waardoor onze gezichtscontouren vervagen. Bij Usia kunnen we deze verschijnselen tegengaan met hyaluronan. Hierbij staan natuurlijke resultaten centraal: het resultaat moet bij jouw gezicht en persoonlijkheid passen. Er zijn veel mogelijkheden, kijk in de veelgestelde vragen hieronder voor alle mogelijkheden.

Mogelijkheden

Correcties

De volgende delen kunnen wij goed corrigeren:

 • Neus
 • Kin
 • Kaaklijn
 • Jukbeenderen

Rimpelopvulling

Er is een breed scale rimpels die wij op kunnen vullen:

 • Frons
 • Voorhoofdrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Neus-lippenplooi
 • Marionettelijn
 • Mondhoeken
 • Fijne rimpeltjes

Lippen

De lippen kunnen op de volgende eigenschappen aangepast worden:

 • Contouren
 • Opvullen
 • Symmetrisch maken

Voordelen van fillers bij Usia

Natuurlijke, volle huid

Hyaluronzuur fillers kunnen op vrijwel alle plaatsen in het gezicht worden toegepast: denk aan de lippen, wangen, kaaklijn, neus, rimpels en zelfs handen.

Pijnloze behandeling

Door onze ervaren behandelaars en nauwkeurige apparatuur zijn hyaluronzuur behandelingen bij Usia vrijwel pijnloos. Op zeer gevoelige plaatsen kan voor behandeling verdovende crème worden aangebracht.

Jeugdige uitstraling

Door een behandeling met hyaluronzuur kunnen rimpeltjes worden opgevuld, lippen voller worden gemaakt en wangen weer volume worden gegeven: waardoor jij jouw jeugdige uitstraling terugkrijgt. 

Herstel van contour en volume

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat vocht aan zich bindt. De huid wordt gehydrateerd en kan naar wens voller worden gemaakt. Door meer hydratatie en collageenvorming zal jouw huid weer stralen.

Symmetrische uitstraling

Wanneer je bijvoorbeeld een asymmetrische lip hebt, kunnen we dit symmetrisch maken door middel van correcties met hyaluronzuur. Hierdoor wordt de lip weer symmetrisch.

Hoge veiligheid

Bij Usia gebruiken we hyaluronzuur fillers van het merk e.p.t.q. (epitique). Dit is een nieuwe generatie filler die bekent staat als ‘s werelds veiligste filler. Dit omdat het in verhouding tot andere fillers als Stylage en Juvéderm geen op-de-lange-termijn schadelijke stoffen bevat. Daarnaast staat het bekend om de hoge cohesie, waardoor het goed blijft zitten en bultjes voorkomt.

De behandeling

De voor- en nazorg dienen voor de behandeling doorgelezen te worden. De voor- en nazorg is hier te lezen.

De behandeling duurt ongeveer een half uur. De duur hangt af van de gewenste hoeveelheid filler.

Usia is GGD gecerticeerd waardoor u verzekerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

 • Bij elke behandeling wordt een nieuwe filler gebruikt, die na de behandeling wordt weggegooid.
 • Het hyaluronzuur dat wij gebruiken CE-goedgekeurde en veilige fillers van het merk e.p.t.q.. Dit is een van de weinige fillers zonder langdurige schadelijke stoffen.

De behandeling zal vrijwel gevoelloos verlopen door zowel verdoving als de expertise van onze specialisten

Hoe lang het resultaat van de hyaluronzuur fillers zichtbaar is hangt af van de snelheid dat de filler het lichaam verlaat. Dit heeft te maken met factoren zoals de natuurlijk afweer, sporten, leeftijd, medicatie, huidverzorging, roken en blootstelling aan uv-straling.

De langdurige filler heeft een zichtbaarheid van ongeveer 6 tot 8 maanden. Als er na twee tot drie weken een herbehandeling wordt uitgevoerd zal het volume en de zichtbaarheid aanzienlijk worden verlengd naar 1 jaar.

Natuurlijk ogende resultaten

4.9/5

Let op: de na-foto’s zijn direct na de behandeling. Dit betekent dat er kleine wondjes zijn die nog moeten genezen.

Kijk voor meer voor- en na-foto’s op onze facebook of instagram.

Veelgestelde vragen

Nee, de behandeling wordt over het algemeen zo goed als gevoelloos ervaren. Voor de behandeling wordt de huid verdoofd met een verdovingscrème waardoor onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Het komt niet vaak voor, maar mocht het zo zijn dat de hyaluron behandeling niet het gewenste resultaat heeft geleverd, omdat het bijvoorbeeld teveel is, dan kunt u het laten verwijderen met hyaluronidase. Dit is een enzym dat specifiek hyaluronzuur oplost.

Een informed consent is een lijst met vragen die voorafgaand aan de behandeling ingevuld moet worden. Wij nemen eventuele contra-indicaties met je door, omdat een behandeling met hyaluronzuur in sommige gevallen niet aan te raden is. In die gevallen kunnen we in overleg voorzorgsmaatregelen nemen maar het is ook mogelijk dat een behadneling niet kan doorgaan – in dat geval is dat vervelend, maar in je eigen belang.

Nee, de hyaluronzuur behandeling is voor bijna iedereen. Zowel mannen als vrouwen kunnen er baat bij hebben. Echter bestaan er aandoeningen waardoor de hyaluronzuur behandeling niet mogelijk is. Voorafgaand aan de behandeling wordt het ingevulde informed consent doorgenomen. Mocht er iets zijn waardoor het niet mogelijk is, wordt dat hieruit opgemaakt. Ook tijdens de zwangerschap is de hyaluronzuur behandeling niet mogelijk, je zal dan moeten wachten tot na de bevalling en eventuele borstvoeding.

De behandelmogelijkheden met de mesogun zijn veelzijdig.

 • Correcties: neus, kin, kaaklijn, jukbeenderen.
 • Rimpelopvulling: frons, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, neus-lippenplooi, marionettelijn en mondhoeken.
 • Lippen: contouren, opvullen, symmetrisch maken.

Het is mogelijk dat er meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Minimaal niet-invasieve behandelingen hebben meer tijd en behandelingen nodig dan invasieve behandelingen. Wens je een groot verschil, dan is het mogelijk dat de behandeling in twee keer gedaan moet worden in plaats van één keer. Daarnaast is het effect per persoon verschillend en pas volledig ontwikkeld na ongeveer 2 weken tot een maand.

Zullen we er samen iets moois van maken?

1. Welk gebied?

Heb je keuze gemaakt voor een te behandelen gebied? Indien je nog twijfelt over het gebied kan je ons bellen.

Gratis intake 0.5 ml 1.0 ml 1.5 ml 2.0 ml
Hyaluronzuur fillers (6-8 maanden zichtbaar) Klik hier om een datum te boeken €135 €195 €250 €295
usia190x60

Welkom!

kom je hier vaker?

Log hieronder in